Crostini met courgette en rozijnen

Voor 4 personen
Nodig:
400 g courgettes
1 grote teen knoflook
4 el olijfolie
50 g rozijnen
50 g pijnboompitten
3 sardinefilets in pekelwater
peper zout
3 el muntblaadjes
2 el citroensap
1/2 stokbroodje
Bereidingstijd: ca. 15 minuten
  1. Was de courgettes en snijd ze in plakken. Pel 1 de teen knoflook, kneus hem en bak hem goudbruin in de olie. Haat hem uit de pan en gooi hem weg. Bak de plakken courgette in de olie tot ze zacht worden. Haat ze meteen uit de pan en laat ze uitlekken.
  2. Doe plakken over in een schaal en schep tra zijnen, pijnboompitten, afgespoelde sardine-filets, peper en zout erdoor.
  3. Was de muntblaadjes, schud ze droog, hak ki ze fijn en voeg ze toe. Schep citroensap door het gerecht. Dek het af en zet het minstens4 uur in de koelkast.
  4. Snijd het stokbrood in ptakjes, rooster die er gras beleg ze met de salade.